Zapisy na obiady przyjmowane są za pośrednictwem poczty elektronicznej – intendent@sp6.gdynia.pl Zgłoszenie powinno zawierać imię i nazwisko dziecka oraz klasę do której dziecko będzie uczęszczać w roku szkolnym 2023/2024
Płatności dokonujemy tylko przelewem na konto szkoły 43 1440 1387 0000 0000 1251 8967
Alergeny występujące w posiłkach:
1. Zboża zawierające gluten
2. Skorupiaki i produkty pochodne
3. Jaja i produkty pochodne
4. Ryby i produkty pochodne
5. Orzeszki ziemne (arachidowe)
6. Soja i produkty pochodne
7. Mleko i produkty pochodne
8. Orzechy
9. Seler i produkty pochodne
10. Gorczyca i produkty pochodne
11. Nasiona sezamu i produkty pochodne
12. Dwutlenek siarki
13. Łubin
14. Mięczaki
* Zgodnie z informacjami od producentów użyte produkty gotowe (np. kakao, herbata, dżem, ketchup, koncentrat pomidorowy, produkty z mięsa) mogą zawierać śladowe ilości alergenów: glutenu, mleka łącznie z laktozą, jaj, soi, orzechów, selera i gorczycy.
Zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego 1169/2011
ul. Cechowa 22
81-194 Gdynia
sekretariat@sp6.gdynia.pl
sekretariat@sp6.edu.gdynia.pl
Text box item sample content